Hyppää sisältöön
Tuotteet

Viestimedian tuoteperhe

Päätuotteitamme ovat sanomalehti Maaseudun Tulevaisuus, aikakauslehdet Koneviesti ja Aarre, verkkopalvelu Suomela.fi sekä lehtien omat verkkopalvelut.

Maaseudun Tulevaisuus

Maaseudun Tulevaisuus

Maaseudun Tulevaisuus (MT) ilmestyy painettuna versiona kolme kertaa viikossa, verkossa uutisia julkaistaan joka päivä. MT on maaseudun elinkeinoihin, kulttuuriin ja harrastuksiin keskittyvä erikoissanomalehti. Se kertoo tuoreeltaan myös politiikan ja talouden uutiset taustoineen. MT:n vakituisia liitelehtiä ovat kuukausittaiset Kantri ja Suomalainen Maaseutu sekä 10 kertaa vuodessa ilmestyvä MT Metsä.

Koneviesti

Koneviesti

Koneviesti ilmestyy 18 kertaa vuodessa ja on alansa johtava ammattilehti. Koneviesti tuntee koneet ja hallitsee tekniikan järeän luokan työkoneista jokamiestä kiinnostaviin laitteisiin. Lehdessä on tietoa ja hyötyä: testejä, esittelyjä, koeajoja, vertailuja sekä huolto- ja korjausaiheisia juttuja. Kuusi kertaa vuodessa Koneviestin liitteenä ilmestyvä Koneklassikot-lehti kertoo viime vuosituhannella valmistetuista traktoreista ja työkoneista, jotka ovat edelleen työkäytössä tai harrastekoneina.

Aarre

Aarre

Aarre on laadukas, metsäaiheinen hyötytieto- ja elämäntapalehti. Sen aihepiirejä ovat metsä, juuret, puu, luonto, hyvinvointi ja oma talous. Aarre on suunnattu metsänomistajille sekä kaikille metsästä ja luonnosta kiinnostuneille suomalaisille. Aarre ilmestyy 11 kertaa vuodessa.

Suomela.fi

Suomela

Verkkopalvelu www.suomela.fi, Suomelan uutiskirje, Facebook- ja Instagram-sivut sekä videokanava tarjoavat monipuolista tietoa rakentamisesta ja remontoinnista sekä vinkkejä pihan ja puutarhan hoitoon sekä sisustamiseen. Sisältöteemat vaihtelevat noudattaen pientaloasumisen elinkaarta – talvella ollaan enemmän sisällä ja kesällä ulkona.